Kattilassa porisee suomalainen sataprosenttinen kaurapasta. Sen viljasta 100 % on täysjyväkauraa.
Katso reseptit!
Runsaasti kuitua
Runsaasti proteiinia
Vehnätön
Keitä RUNSAASSA vedessä 6–7 min. Oikea suhde on 1,5 l vettä + 100 g pastaa (3 dl). Varo keittämästä ylikypsäksi, sillä kaurapasta on parasta napakkana.
Ainekset: Suomalainen täysjyväKAURA, vesi, omena- ja kasvikuidut. Pastan viljasta 100 % on kauraa.
Kaura ei ole gluteenitonta kauraa. Tulevaisuudessa, kun gluteenittoman kauran saatavuus voidaan varmistaa, pyrimme muuttamaan tuotteen gluteenittomaksi.
Ravintosisältö | 100 g |
---|---|
Energia | 1556 kJ / 372 kcal |
Rasva | 6,8 g |
josta tyydyttynyttä | 1,7 g |
Hiilihydraatit | 53 g |
josta sokereita | 2,0 g |
Ravintokuitu | 11 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 0 g |
Saatavana
S-ryhmän kaupoista: Prisma, S-market
Tuttu Suomalainen
Menestysresepti -kilpailusta
Kauranviljelijä Markku Välimäki (toinen oik.) ja kolme ylpeää kauratutkijaa. Veli Hietaniemi, Olavi Myllymäki ja Ilkka Lehtomäki antoivat viisaat neuvot, joilla syntyi 100 % kaurapasta.
Kaurakas-pastan kehitti yli satavuotias Leivon Leipomo. Vehnättömän kaurapastan kehittäminen vaati 671 testiä, ennen kuin Anssi Räntilä ja kumppanit olivat tyytyväisiä.