Otsikko:


Mamman Kauranappi

luomuleipä, JOKA SAA MAKUNSA TÄYSJYVÄKAURASTA

Luomuleipä ei ole yhtä uusia asia, kuin voisi kuvitella. Helene Leivon kutsumanimen mukaan nimetyt Mamman kauranapit on tehty hänen alkuperäisten reseptien mukaisesti, joiden ytimessä ovat puhtaat raaka-aineet. Reseptien perusajatus on antanut pohjan myös nykyaikaiselle Leivon Leipomon luomuleivälle, joten voidaan hyvin ajatella, että Helene Leivo on ollut aikaansa edellä.

 

Halkaistu täysjyväkauraleipä on täyttä luomua, jonka mausta ei ole tingitty. Runsaskuituinen ja lisäaineeton luomuleipä on maukas valinta ruokapöytään ja välipalaksi. Tunnistat Mamman luomuleipätuotteet helposti niiden vihreänsävyisestä pakkauksesta.

 250 g
 
 
Mamman Kauranappi
Lisätiedot:
  • Mamman Kauranappi
  • Mamman Kauranappi
  • Mamman Kauranappi
Ainekset

Luomutäysjyväkaura 65 % (jauho, rouhe, lese, hiutale), vesi, hiiva, luomusiirappi, luomupsyllium, jodioitu suola.

Kauraa 100% viljaraaka-aineista.

Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, ruista, ohraa.

Lisätiedot

Laktoositon

Maidoton

Runsaskuituinen

Lisäaineeton

Luomutuote

(0 g)
kcal
0
0 %
Sokeria
0 g
0 %
Rasvaa
0 g
0 %
Tyydyttyn. rasvaa
0 g
0 %
Proteiinia
0 g
0 %
Hiili- hydraattia
0 g
0 %
Kuitua
0 g
0 %
aikuisen viitteellisestä päiväsaannista (GDA). Perustana 2 000 kcal ruokavalio.
Ravintosisältö / 100 g  
Energiaa1019 kJ / 243 kcal0 kcal
Rasvaa4.6 g0 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 g0 g
Hiilihydraatteja36.0 g0 g
  - joista sokereita3.5 g0 g
Ravintokuituja9.6 g0 g
Proteiineja9.4 g0 g
Suola1.1 g0 g
 
Laktoosi0.0 g0 g