Sämpylät

10 Kaurasämpylä 10 kpl/ pss10 Kaurasämpylä 10 kpl/ pss 470 g

KAURASÄMPYLÄT OVAT MAITTAVIA JA RUNSASKUITUISIA

Valmiiksi halkaistut ja pehmeät kaurasämpylät ovat oivallinen ja maistuva leipä aamu- ja välipalana, sekä erilaisten aterioiden yhteydessä. Leivon Leipomon 10 kaurasämpylät ovat laktoosittomia ja runsaskuituisia; yksi kaurasämpylä sisältää 12 % aikuisen viitteellisestä kuidun päiväsaannista.

 

 

Kaurasämpylöistä saat helposti lisäenergiaa eväsleivän muodossa ja ne sopivat todella monipuoliseen käyttöön. Kauralla on myös tutkittuja terveysvaikutuksia, mikä on tehnyt 10 kaurasämpyläpussista erittäin suositun tuotteen. Kaurasämpylämme eivät sisällä lainkaan lisäaineita, omia perinteitämme kunnioittaen. Löydät maittavat 10 kaurasämpylämme leipähyllystä!

10 Ruissämpylä 10 kpl/pss10 Ruissämpylä 10 kpl/pss 470 g

Rukiinen vehnäsämpylä

Aamiaissämpylä Monivilja 7 kpl/pssAamiaissämpylä Monivilja 7 kpl/pss 420 g

Leivon Leipomon moniviljasta leivotut aamiaissämpylät ovat aamupalapöytien vakiovalinta. Valmiiksi halkaistut aamiaissämpylät sisältävät runsaasti pellavan- ja auringonkukansiemeniä, jotka antavat sämpylöille miellyttävää makua ja rakennetta. 

Arina sämpyläArina sämpylä 280 g

Nyt on ihanaa kuorta ja mehukasta sisusta joka puraisulla! Leivon Arinan tuttu, täysjyväkauraiseen juureen leivottu maukkaus sai sämpylän muodon. Paistettu meheväksi kiviarinan hehkussa.

Grahamsämpylä 5kplGrahamsämpylä 5kpl 300 g

GrahamsämpyläT OVAT AAMUPALAPÖYTIEN VAKIOVALINTA

Grahamsämpylät ovat tulleet varmasti useille meistä tutuksi aamu- ja välipalana monissa eri yhteyksissä. Halkaistun sämpylän monipuolisuus ja mukautuvuus eri käyttötarkoituksiin on tehnyt siitä suomalaisten suosiman valinnan aamupalapöytiin.

 

Laktoosittomat ja säilöntäaineettomat grahamsämpylät ovat parhaimmillaan eväsleipänä, mutta se ajaa asiansa myös ruokaisampana leipänä esimerkiksi hampurilaisten muodossa.

Punajuurisämpylä 5kplPunajuurisämpylä 5kpl 310 g

Punajuuri-vehnäsämpylä

Setsuurisämpylä 5kplSetsuurisämpylä 5kpl 300 g

Maustettu makea sämpylä

Välipalasämpylä 7kpl /pssVälipalasämpylä 7kpl /pss 420 g

Vehnärouhesämpylä. Halkaistu.