Ensin oli Jyväjemmari, kuivattu ruisleipä täynnä herkullisia siemeniä. Ja kun makuun oli päästy, keksittiin koukuttavan rouskuva Kaurajemmari.
Jemmareihin on jemmattu auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä – ja vilja on tietysti 100 % täysjyväistä. Herkkuleivät ovat kotoisin 1913 perustetusta Leivon Leipomosta Tampereelta.
Nappaa koukuttava eväs retkelle, mökille ja tietenkin ruokakaapin jemmaksi. Osta kokeeksi ja ihmettele, minne hävisi!
Jyväjemmari & Kaurajemmari:
Runsaasti kuitua | Lisäaineeton | Laktoositon | Maidoton | Leivottu Suomessa
Jyväjemmari 400 gTäysjyväruista 100 % leivän viljasta. Siemeniä 35%.
Ainesosat: TäysjyväRUISjauho, - rouhe ja mallas, pellavansiemen, auringonkukansiemen, kurpitsansiemen, vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, sokerijuurikaskuitu, psyllium, hiiva.
RAVINTOSISÄLTÖ / 100 G:
Laktoosi 0,0 g / 100 g
|
Kaurajemmari 380 gTäysjyväkauraa 100 % leivän viljasta. Siemeniä 25 %.
Ainesosat: TäysjyväKAURA (jauho, lese, litiste, hiutale), pellavansiemen, auringonkukansiemen, kurpitsansiemen, vesi, hiiva, siirappi, psyllium, jodioitu suola, rypsiöljy, sokerijuurikaskuitu.
RAVINTOSISÄLTÖ / 100 G:
Laktoosi 0,0 g / 100 g
|
Tarkista tuotetiedot aina pakkauksesta. Jyväjemmari säilyy noin 8 kk ja Kaurajemmari noin 6 kk.