ProTerve siemenleipä

ProTerve! Sisältää runsaasti hyvänlaatuista kasvirasvaa siemenistä, proteiinipitoisuus on tavanomaista leipää korkeampi ja ravintokuitupitoisuus on ruisleivän luokkaa.

 


ProTerve! on leivottu kuten tavallinen leipä, mutta viljasta osa on korvattu siemenillä ja jyvillä.  Runsaasti siemeniä sisältävän leivän leivonta on vaikeampaa kuin jauhoista leipominen. Leivän kuivista raaka-aineista 36% on jyviä. Leivän koossapitävänä ainesosana käytetään psylliumia. Psyllium antaa gluteenin tapaan sitkoa eli koossapitävää rakennetta leipään sekä nostaa kuitupitoisuutta. Psylliumia käytetään yleisesti gluteenittomassa leivonnassa sitkon muodostajana ja ravintolisissä korkean kuitupitoisuutensa vuoksi. Psylliumin avulla ProTerve! on pystytty leipomaan ilman hiivaa. ProTerveessä on tavanomaista leipää korkeampi rasva-, kosteus-, proteiini-, ravintokuitupitoisuus. Ravitsevien jyvien ja kuidun ansiosta leipä pitää nälän loitolla pitkään. ProTerve! sopii kuntoilijoiden ja urheilijoiden lisäksi ravitsevan, terveellisen ja maukkaan leivän ystäville eli meille kaikille.

 300 g
 
 
ProTerve siemenleipä
  fise
  Ingredienser

  Fullkornshavreflingor, vatten, fröer 22% (solrosfrö, linfrö, kurbitsfrö), fullkornshavrekorn och - mjöl, sirap, fullkornsråg maltflingor och -mjöl, psyllium, joderat salt (1,1%), havrefiber, fullkornsrågmjöl, vetemjöl, konserveringsmedel (E263).

   

  Kontrollera alltid också produktinformationen på förpackningen.

  Ytterligare data

  Laktosfri

  Mjölkfri

  Den höga fiber

  Ei lisättyä hiivaa

  (0 g)
  kcal
  0
  0 %
  Sugar
  0 g
  0 %
  Fat
  0 g
  0 %
  Mättat fett
  0 g
  0 %
  Proteiner
  0 g
  0 %
  Kol hydrater
  0 g
  0 %
  Fiber
  0 g
  0 %
  det dagliga referensintaget (GDA) för en vuxen. Baserat på en diet med 2 000 kcal
  Näringsinformation / 100 g  
  Energi1345 kJ / 321 kcal0 kcal
  Fett15.0 g0 g
    - varav mättade fettsyror2.3 g0 g
  Kolhydrater30.0 g0 g
    - varav socker4.7 g0 g
  Kostfiber9.9 g0 g
  Proteiner10.8 g0 g
  Salt1.1 g0 g
   
  Laktos0.0 g0 g