ProTerve siemenleipä

ProTerve! Sisältää runsaasti hyvänlaatuista kasvirasvaa siemenistä, proteiinipitoisuus on tavanomaista leipää korkeampi ja ravintokuitupitoisuus on ruisleivän luokkaa.

 


ProTerve! on leivottu kuten tavallinen leipä, mutta viljasta osa on korvattu siemenillä ja jyvillä.  Runsaasti siemeniä sisältävän leivän leivonta on vaikeampaa kuin jauhoista leipominen. Leivän kuivista raaka-aineista 36% on jyviä. Leivän koossapitävänä ainesosana käytetään psylliumia. Psyllium antaa gluteenin tapaan sitkoa eli koossapitävää rakennetta leipään sekä nostaa kuitupitoisuutta. Psylliumia käytetään yleisesti gluteenittomassa leivonnassa sitkon muodostajana ja ravintolisissä korkean kuitupitoisuutensa vuoksi. Psylliumin avulla ProTerve! on pystytty leipomaan ilman hiivaa. ProTerveessä on tavanomaista leipää korkeampi rasva-, kosteus-, proteiini-, ravintokuitupitoisuus. Ravitsevien jyvien ja kuidun ansiosta leipä pitää nälän loitolla pitkään. ProTerve! sopii kuntoilijoiden ja urheilijoiden lisäksi ravitsevan, terveellisen ja maukkaan leivän ystäville eli meille kaikille.

 300 g
 
 
ProTerve siemenleipä
  fise
  Ainekset

  Täysjyväkaurahiutale, vesi, siemenet 22% (auringonkukansiemen, pellavansiemen, kurpitsansiemen) täysjyväkaura jyvä ja -jauho, siirappi, mallastettu täysjyväruishiutale ja -jauho, psyllium, jodioitu suola, kaurakuitu, täysjyväruisjauho, vehnäjauho, säilöntäaine (E263).

   

  Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.

  Lisätiedot

  Laktoositon

  Maidoton

  Runsaskuituinen

  Ei lisättyä hiivaa

  (0 g)
  kcal
  0
  0 %
  Sokeria
  0 g
  0 %
  Rasvaa
  0 g
  0 %
  Tyydyttyn. rasvaa
  0 g
  0 %
  Proteiinia
  0 g
  0 %
  Hiili- hydraattia
  0 g
  0 %
  Kuitua
  0 g
  0 %
  aikuisen viitteellisestä päiväsaannista (GDA). Perustana 2 000 kcal ruokavalio.
  Ravintosisältö / 100 g  
  Energiaa1345 kJ / 321 kcal0 kcal
  Rasvaa15.0 g0 g
    - josta tyydyttyneitä rasvahappoja2.3 g0 g
  Hiilihydraatteja30.0 g0 g
    - joista sokereita4.7 g0 g
  Ravintokuituja9.9 g0 g
  Proteiineja10.8 g0 g
  Suola1.1 g0 g
   
  Laktoosi0.0 g0 g