TÄTÄ LEIPÄÄ LEIVOTAAN KOKONAINEN PÄIVÄLeivon Arina on juureen leivottu ja verkkaisesti kohotettu herkutteluleipä, jonka sieluna on täysjyväkaura. Kiireetön leivonta ja paistaminen 350 asteessa – vesihöyryn kihinässä suomalaisella kiviarinalla – tekevät rievän ja sämpylöiden pinnasta rapean ja sisuksesta huokoisen mehukkaan.
|
![]() |
![]() |
Kotimaisesta viljastaLeivon Arina, viipaloitu Rukiinen Arina ja uusi Arina sämpylä leivotaan nykypäivän Fannylle ja Augusteille suomalaisesta viljasta. 1913 perustetun tamperelaisen leipomomme ensimmäiset rievät leipoi perustajamme Fanny äitinsä Hannan opeilla, ja uunin lämmitti Fannyn armas August. Siitä pitäen meitä on yhdistänyt rakkaus rievään. |
Perheen uusi pienokainen:Arina sämpylä
|
![]() |
Leivon ARINALaktoositon | Kuitupitoinen | Leivottu Suomessa
Kokonainen sekaleipä, 450 g.
Ainekset: VEHNÄjauho, vesi, hiivaleipäVEHNÄjauho, täysjyväKAURAhiutale, täysjyväOHRAjauho, hiiva, jodioitu suola
RAVINTOSISÄLTÖ / 100 G:
Laktoosi 0,0 g / 100 g
|
Leivon ARINA RukiinenLaktoositon | Runsaskuituinen | Leivottu Suomessa
Viipaloitu rukiinen vehnäleipä, 400 g.
Ainekset: VEHNÄjauho, vesi, täysjyväRUIS 17 % (mallastettu täysjyväRUIShiutale ja täysjyväRUISjauho), hiivaleipäVEHNÄjauho, hiiva, jodioitu suola, KAURAkuitu. Täysjyväruista 27 % käytetystä viljasta ja 17 % leivän painosta.
RAVINTOSISÄLTÖ / 100 G:
Laktoosi 0,0 g / 100 g
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Leivon Arina sämpyläLaktoositon | Kuitupitoinen | Leivottu Suomessa
Moniviljasämpylä, 280 g (4 kpl).
Ainekset: VEHNÄjauho, vesi, hiivaleipäVEHNÄjauho, täysjyväKAURAhiutale, täysjyväOHRAjauho, hiiva, jodioitu suola
RAVINTOSISÄLTÖ / 100 G:
Laktoosi 0,0 g / 100 g
|
Tarkista tuotetiedot aina pakkauksesta. Herkullisia leipähetkiä!