TIETOA LEIPOMOSTA
Perinteikäs perheleipomoLeivon Leipomo on perustettu 1913 ja on Tampereen vanhin yhden perheen omistuksessa säilynyt leipomo. Tietotaito ja leipomisen salat ovat kulkeneet isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle jo neljässä sukupolvessa. Leipomo sijaitsee edelleen samalla paikalla mihin se yli 100 vuotta sitten rakennettiin ja siitä muistuttaa leipomon Leivonpesä –kahvilassa hirret alkuperäisestä leipomorakennuksesta.
|
Leipomollamme vaalitaan käsityötä
Käsityö on edelleen isossa osassa leipomon arkea ja valtaosa tuotteista vaatii myös ammattitaitoisen leipurin kädenjälkeä, joka näkyy myös monen tuotteen rustiikissa ulkonäössä.
Leipomon 100 vuotiaan historian mukana kulkeneet perinteet ja toimintatavat ovat yhä mukana päivittäisessä leipomotyössä. Pitkät perinteet välittyvät uusille leipureille, varmistaen tuttujen makujen ja tuotteiden säilymisen valikoimissamme vuodesta toiseen.
|
Teknologia tehostaa leipomotoimintaaNykyaikaisella teknologialla varustettu leipomomme mahdollistaa korkean laadun ja vaativan täsmällisyyden tuotteiden valmistamisessa ja varastoimisessa siihen pisteeseen saakka kunnes tuotteet lähtevät kauppoihin.
|
Sertifiointi on laadun merkki
Leivon Leipomolla on kansainvälinen FSSC 22 000 sertifikaatti mikä takaa optimaalisen laadun ja puhtaan työympäristön tuotteiden valmistamisessa. Raaka-aineiden ja tuote-erien seuranta pitää huolen, että olemme ajan tasalla kaikesta mitä tuotteeseen ja valmistusprosessiin tulee.
Oiva-raporttiOiva-raportti on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Ruokavirasto. Se kertoo kuluttajalle tarkastuksen aikana tehdyistä havainnoista, kuten yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta. |
Suuri työnantajaLeivon Leipomo työllistää noin 100 henkilöä ja tämänhetkiset pisimmät työntekijöiden työurat ulottuvat viidelle vuosikymmenelle. Pitkäaikaisimmat työntekijämme ovat nähneet monia käänteitä ja leipomisen trendejä, huolehtien vuodesta toiseen ammattitaitonsa ajantasaisuudesta.
|