BOLTSI

KAURASIEMENPYÖRYKKÄ

Nyt on lautasella sellaista kauraa ja siemeniä, että lihapullakin jää kirkkaasti toiseksi! Lämmitä kaura-siemenpyörykkä Boltsi Original tai Boltsi Chili-tomaatti pannulla aterialle tai napostele sellaisenaan kylmänä.

Tarkemmat tuotetiedot »

Makua on kunnolla ja rakenne on mukavan purtava eikä mössö. Ei ihme, että Boltsi voitti Suomalainen menestysresepti -kilpailun, jota jännättiin tv:ssä kesällä 2019.

"Raati kehui Boltsia järjettömän hyväksi tuotteeksi niin kaskvis- kuin lihansyöjille. Eikä valehdellut", sanoo Leivon Leipomoa tv-sarjassa edustanut Anssi Räntilä.

KAKSI MAKUA

BOLTSI

ORIGINAL

Original maistuu kaikille, myös pikkutyypeille.

Tarkemmat tuotetiedot »

BOLTSI

CHILI

Chili-tomaatti polttelee tulisemman ystäviä.

Tarkemmat tuotetiedot »

Millainen
Boltsi on?

  • Lisäaineeton
  • Laktoositon
  • Vegaaninen
  • Soijaton
  • Runsaskuituinen
  • Kauraa, auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä

Vahingossa
syntynyt

Boltsi kaura-siemenpyörykän syntymä oli onnekas vahinko. Yli satavuotiaan Leivon Leipomon tarkoituksena oli kehittää hiivattomasta siemenseostaikinasta sämpylöitä. Tuhti taikina putkahteli koneista ulos pieninä palleroina.

”Pakkohan niille oli nauraa. Ne olivat ihan hävyttömän pieniä! Eivät ne näyttäneet sämpylöiltä vaan lihapullilta”, tuotantopäällikkö Anssi Räntilä nauraa partaansa.

Maussa ja rakenteessa oli kuitenkin jotakin niin mainiota, että pallerot otettiin tuotekehittelyyn. Syntyi uudenlainen valmis kasvisruoka: maultaan, suutuntumaltaan ja rakenteeltaan lihapullamainen Boltsi. Helppoa vegeruokaa, joka maistuu niin aikuisille kuin lapsille.

Nyt kaupoissa